Restaurangstäd

Kontakta mig

Så här går det till

För att ge er en offert behöver vi besöka er arbetsplats. Efter att ni fyllt i era uppgifter nedan, tar vår Städrådgivare kontakt med er för att boka ett besök. Besöket följs sedan upp av ett erbjudande på hur vi kan förenkla er arbetsmiljö. Ni kan även ringa oss på 031 – 20 30 40 så skall vi försöka hjälpa er omgående.

Restaurangstäd i Världsklass

En del av att driva en framgångsrik restaurang, är bra råvaror och kökshygienen. Att ha ett skinande rent kök varje dag innan man påbörjar sitt prepp i köket – är A&O. I många fall har inte köks- och servispersonalen tiden att städa på ett korrekt och hygieniskt sätt, inte heller kanske kunskapen kring hur vissa städmoment ska utföras på ett oklanderligt sätt. Restaurangpersonal är ju bra på att laga mat, och vi är bra på städning!

Restaurangstäd

En del av att driva en framgångsrik restaurang, är bra råvaror och kökshygienen. Att ha ett skinande rent kök varje dag innan man påbörjar sitt prepp i köket – är A&O. I många fall har inte köks- och servispersonalen tiden att städa på ett korrekt och hygieniskt sätt, inte heller kanske kunskapen kring hur vissa städmoment ska utföras på ett oklanderligt sätt. Det i sig är inte fel, restaurangpersonal är ju bra på att laga mat, och vi är bra på städning.

Anlita Kinga Städ till er restaurangverksamhet, så ser vi till att utefter ett strukturerat städsystem rengöra alla golv, bänkar, sittområden, bord, stolar, tömma papperskorgar, kasta skräp och städa toaletterna på regelbunden basis. Vi har flera restauranger som anlitar oss sju dagar i veckan. Då får er personal tid till det de är bra på. Vi har kunskapen och insikten i att restauranger ofta har stressigt och mycket att göra och därför finns alltid en risk att rengöringsrutinerna hamnar på efterkälken.

De flesta kockar städar mycket själv då det ingår i deras arbete, samtidigt som de tar hjälp av diskpersonal. Men för att höja städresultatsstandarden, är det klokt att anlita professionella städare.

Frågor på det?

020 – 89 91 00
info@kinga.se

Vår kundtjänst finns här för att hjälpa dig måndag-fredag 08.00-17.00. Klicka på kontakta mig om du hellre vill att vi kontaktar dig. Du når oss även via chatten och på vår Facebooksida.

Kontakta mig