Trappstäd

Kontakta mig

Så här går det till

För att ge er en offert behöver vi besöka er arbetsplats. Efter att ni fyllt i era uppgifter nedan, tar vår Städrådgivare kontakt med er för att boka ett besök. Besöket följs sedan upp av ett erbjudande på hur vi kan förenkla er arbetsmiljö. Ni kan även ringa oss på 031 – 20 30 40 så skall vi försöka hjälpa er omgående.

Entréstäd i Världsklass

Det sägs att första intrycket är viktigt. När du tar emot besökare, kunder eller om ni äger en fastighet med hyresgäster, så är första intrycket entrén, trapphus och hissar. Låt våra erfarna städare ta hand om era besökares första intryck, så att det blir ett bra sådant.

Trappstädning

Det sägs att första intrycket är viktigt. När du tar emot besökare, kunder eller om ni äger en fastighet med hyresgäster, så är första intrycket entrén, trapphus och hissar. Låt våra erfarna städare ta hand om era besökares första intryck, så att den blir en bra sådan. Vi utför flera trappstädningar i veckan hos bostadsrättsföreningar, kontorsfastigheter och hyreshus. En välstädad miljö gör att de som vistas i fastigheten mår bättre och får ett gott allmänt intryck, eftersom det syns att någon bryr sig om lokalerna.

Trappuppgångar och hissar behöver också bli regelbundet städade för att motverka slitage. De som vistas i fastigheten drar med sig grus, damm och smuts. Med korrekt utförd kontinuerlig skötsel och regelbunden städning, så håller trapphusen mycket längre och man minskar behovet av underhåll. Man minskar också risken för skadegörelse då rena utrymmen ofta inte uppmuntrar till åverkan på samma sätt som smutsiga delar av fastigheten.

Ta kontakt med oss, så besöker vi er kostnadsfritt för att att se över era städbehov i de allmänna utrymmena såsom trapphus, hissar och entréer.

Frågor på det?

020 – 89 91 00
info@kinga.se

Vår kundtjänst finns här för att hjälpa dig måndag-fredag 08.00-17.00. Klicka på kontakta mig om du hellre vill att vi kontaktar dig. Du når oss även via chatten och på vår Facebooksida.

Kontakta mig