Företagsstäd

Kinga företagsstäd

Företagsstäd i Göteborg,
Kungsbacka & Helsingborg

Kinga Städ är din professionella städpartner för kontor, butiker och lager. Vår affärsidé är såpass enkel att vi låter er fokusera på det ni gör och kan.
Jag vill bli kontaktad!

Kontakta mig

Så här går det till

För att ge er en offert behöver vi besöka er arbetsplats. Efter att ni fyllt i era uppgifter nedan, tar vår Städrådgivare kontakt med er för att boka ett besök. Besöket följs sedan upp av ett erbjudande på hur vi kan förenkla er arbetsmiljö. Ni kan även ringa oss på 031 – 20 30 40 så skall vi försöka hjälpa er omgående.

En företagsanpassad tjänst

Våra företagskunder är allt från butiker på A-lägen med stor genomströmning av kunder som kräver dagligt underhåll till mindre kontor som vill börja arbetsdagen vid ett nystädat skrivbord. Genom våra digitalt styrda schemaläggningar är vi flexibla och kommunikativa. Vår växel och kundservicemottaging är tillgänglig när du behöver det. Allt för att skapa enkelhet genom kvalitet och kommunikation.

Våra städtjänster

Låt oss tömma överfulla papperskorgar, rengöra golv och se till att ni kan släppa taget om allmänstädningen av kontorsutrymmen, toaletter, korridorer, kök eller butiksyta.

office - Företagsstäd
Kontorsstäd

Vi tömmer papperskorgar, ”nollar dammet” på kontoren, toaletter, korridor och kök.

shop2 - Företagsstäd
Butiksstäd

Vi skapar en bättre miljö för din personal och kunderna i butiken.

large vacuum - Företagsstäd
Byggstäd

Byggföretagen är så nöjda att vi följer med dem till deras nästa arbetsplats.

kitchen - Företagsstäd
Restaurangstäd

Fokusera på gästen och maten. Vi sköter städ och säkerställer en hygienisk miljö.

elevator - Företagsstäd
Trappstäd

Våra kunder är både föreningar och fastighetsförvaltare.

lager - Företagsstäd
Lagerstäd

Maskinell städning av lager och omklädningsrum.

golvvard - Företagsstäd
Golvvård

Vi tar hand om alla typer av golv.

fönsterputs
Fönsterputs

Vi ser till att era fönster blir skinande rena.

Frågor på det?

020 – 899 100
[email protected]

Vår kundtjänst finns här för att hjälpa dig måndag-fredag 08.00-17.00. Klicka på kontakta mig om du hellre vill att vi kontaktar dig. Du når oss även via chatten och på vår Facebooksida.

Kontakta mig

Vi vill alltid minska vår miljöpåverkan.

Vi påverkar våra kunder att välja miljövänliga material och skapa genom detta sätt en positiv miljöpåverkan. Vi följer rådande miljölagstiftning, de lokala föreskrifterna och ser till att all personal vet vad detta innebär i vårt dagliga arbete genom fortlöpande utbildning och interna informationsflöden. Samtliga medarbetare ska på kontinuerlig basis vara reflekterande och uppdaterade kring alla de rutiner som upprättats, för att vi tillsammans varaktigt ska kunna mäta vår miljöpåverkan.

Boka ett besök