Trappstädning

Vi erbjuder entré- & trappstäd i Göteborg, Stockholm, Kungsbacka & Helsingborg

Kontakta mig

Så här går det till

För att ge er en offert behöver vi besöka er fastighet. Efter att ni fyllt i era uppgifter nedan, tar vår Städrådgivare kontakt med er för att boka in ett kostnadsfritt på plats-besök. Besöket följs sedan upp av en färdigställd gränsdragningslista, anbud samt förslag på hur vi kan förenkla er inomhusmiljö. Ni kan även ringa oss på 020 – 899 100 så hjälper vi er omgående över telefon.

Entré- och trappstädning i en klass för sig

Det sägs att första intrycket är viktigt. När du tar emot besökare, gäster, kunder, om ni äger en fastighet med hyresgäster eller är medlem i en Brf, så är första intrycket entréer, trapphusen och hissarna. Låt våra erfarna städare och certifierade golvvårdare ta hand om era besökares första intryck, så att det alltid blir ett bra sådant.

Trappstädning

Det sägs att första intrycket är viktigt när man går in i en byggnad och entrén är ju det första man ser. När människor kommer in i fastigheten, så är första intrycket just entréer, trapphusen och hissarna. Låt våra erfarna städare, golvvårdare och tekniska förvaltare ta hand om alla besökares första intryck, så att den alltid blir en bra sådan.
Vi utför flera trappstädningar i veckan hos bostadsrättsföreningar, fastighetsägare, kontorsfastigheter, hyreshus, kommersiella fastigheter och köpcentrum. En välstädad inomhusmiljö gör att dem som vistas i fastigheten dagligen mår bättre och får ett gott allmänt intryck när de går i allmänutrymmena, eftersom det syns att beställaren, tillika fastighetsägaren bryr sig om gemensamhetsutrymmena i fastigheten.

Undvik slitage i trapphusen

Trappuppgångar, golv och hissar behöver bli regelbundet städade för att motverka långtgående slitage och skador. De som vistas i fastigheten drar med sig grus, damm och smuts och med korrekt utförd kontinuerlig skötsel och regelbunden städning, så håller trapphusen mycket längre och man minskar samtidigt behovet av alltför dyra sällanunderhåll. Man minskar också risken för skadegörelse då rena utrymmen ofta inte uppmuntrar till åverkan på samma sätt som smutsiga och nedklottrade fastigheter.

Om, till exempel, en Brf har många medlemmar i form av barnfamiljer, hundägare och cykelförråd i trapphuset samt in- och utpassager till garage genom källare – så skapar detta tydligt fler märken och spår både på väggar och golv. Då krävs givetvis kontinuerliga städbehov av professionella lokalvårdare som tar hand om fastigheten.

Teknisk förvaltning

Ta kontakt med oss, så besöker vi er kostnadsfritt för att se över era behov kring er tekniska förvaltning samt städbehoven i de allmänna utrymmena såsom trapphus, hissar, källargångar och entréer. Vid vårt första besök tar vi, tillsammans med er, fram en originell gränsdragningslista och underhållsplan enligt era önskemål i samband med vår expertis.

Underhållsplan

Vi kan också skapa en underhållsplan åt er, som kan sträcka sig flera år framåt. I denna plan finns också maskinskurningar och poleringar insatta över året. Att endast städa med handkraft år efter år är oftast inte tillräckligt om man är extra mån om sin fastighet. Våra tekniker och diplomerade golvvårdare har också kunskapen kring vilka rengöringsmedel som krävs till olika golv. Att använda inkorrekt medel med fel pH-värde på ett golv kan få förödande konsekvenser och kan göra stora skador på golven. Läs gärna mer om detta i fliken Golvvård.

kinga trappstad 2 - Trappstädning

Alltid fast pris

Det som i regel brukar ingå i våra fasta priser, från basprislistan, gällande trappstädning är sopning, torrmoppning, fukttorkning, avtorkning samt avfläckning av väggar upp till 1.8 meter, speglar, fönster, anslagstavlor och rengöring av hisspåren. Men också fönsterputsning av fönster och entréer, dammsugning av mattor och rengöring av strömbrytare samt handledare.

Givetvis får alla kunder en unik gränsdragningslista efter första besöket innan vi ger ett fast pris på städunderhållsplanen till er fastighet exakt efter era önskemål. Vi ger alltid ett fast månadspris, utan överraskningar.

Det ska bara funka – och det gör det om ni anlitar vår tekniska förvaltning.

Frågor på det?

Vår kundtjänst finns här för att hjälpa dig måndag-fredag 08.00-17.00. Klicka på kontakta mig om du hellre vill att vi kontaktar dig. Du når oss även via chatten och på vår Facebooksida.

Via e-post eller telefon?