Hemstäd

Kinga hemstäd

Hemstäd i Göteborg,
Kungsbacka & Helsingborg

Kinga städ erbjuder tjänster för dig som behöver regelbunden städhjälp eller städning vid ett enstaka tillfälle. När ni kommer hem, så kommer ni till ett välstädat hem. Vårt jobb är att ge er mer fritid. Det är ni värda.
Vad kostar det?

Vad kostar det?

Använd vår kalkylator

Här kan du få en prisuppskattning. Vid intresse, fyll i formuläret nedan så tar vi kontakt med er för exakt pris för ditt hem.

Samtliga prisangivelser är inklusive moms efter RUT. I priset nedan ingår också inställelseavgift där framkörning, rengöringsmedel, förbrukningsmaterial samt vår egna städutrustning ingår.

Uppskattad kostnad per städtillfälle:
0.00kr

Intresserad?

Våra städtjänster

Genom våra olika städtjänster vill vi förenkla våra kunders vardag. Vår mest populära tjänst är, Veckostäd. Här är det du som väljer hur ofta och hur mycket. Läs gärna mer om våra tjänster för att veta vad som ingår.

vacuum cleaner - Hemstäd
Veckostäd

Vår mest populära tjänst. Vi kommer regelbundet och ser till att ditt hem alltid är skinande rent.

broom - Hemstäd
Storstäd

Unna dig extra allt. I vår storstäd ingår allt och lite till. Välj en storstäd två gånger om året eller mer frekvent.

move - Hemstäd
Flyttstäd

Har man sålt sitt hem och en ny ägare ska ta över, så är det en skön avlastning att låta Kinga utföra en komplett flyttstädning.

fönsterputs
Fönsterputs

Våra utbildade och professionella fönsterputsare ser till att era fönster blir skinande rena. Vi har höghöjdsutrustning.

bucket - Hemstäd
Visningsstäd

Vi hjälper dig att visa ditt hem ur sin bästa sida, så att spekulanterna känner att de vill köpa just ert hem.

dust broom - Hemstäd
Byggstäd

Att renovera är kul. Att städa byggdamm är inte lika kul. Men det tycker vi. Vi hjälper dig med ett rent hem efter renovering.

Frågor på det?

020 – 899 100
[email protected]

Vår kundtjänst finns här för att hjälpa dig måndag-fredag 08.00-17.00. Klicka på kontakta mig om du hellre vill att vi kontaktar dig. Du når oss även via chatten och på vår Facebooksida.

Kontakta mig

Kemikaliefri rengöring för en hållbar miljö

Vi har medvetet valt att till stora delar sluta använda kemikalier när vi rengör våra kunders hem. Vi vill vara delaktiga till en mer hållbar miljö, men också för att vi vill hålla kemikalier borta från ditt hem. En giftfri inomhusmiljö, både för oss som utför arbetet men också för er som vistas i hemmet. Vår städning är inte bara renare för miljön, det ger också ett renare slutresultat helt utan kemikalierester. Vi följer rådande miljölagstiftning, och ser till att vår personal vet vad det innebär i vårt dagliga arbete genom fortlöpande utbildning och interna informationsflöden.

Boka Provstäd