Byggstäd

Vi erbjuder omfattande byggstäd i Göteborg, Helsingborg & Kungsbacka

Vad kostar byggstäd?

Använd vår kalkylator

Här kan du få en prisuppskattning. Vid intresse, fyll i formuläret nedan så tar vi kontakt med er för exakt pris för ditt hem.

Samtliga prisangivelser är inklusive moms efter RUT. I priset nedan ingår också inställelseavgift där framkörning, rengöringsmedel, förbrukningsmaterial samt vår egna städutrustning ingår.

Uppskattad kostnad per städtillfälle:
0.00kr

Intresserad?

Vad innebär Byggstäd?

Att förnya och renovera upp sitt hem är oerhört tillfredsställande för hemägare. Att städa upp byggdammet som letar in sig i de mest märkliga skrymslen och vrån, är inte lika roligt. Vi erbjuder en omfattande byggstäd där även fönsterputsning ingår, om så önskas. Vid mer större renoveringsingripanden i hus och hem, rekommenderar vi att städningen sker under två arbetsdagar.

Dag ett, gör vi en genomgående städning av hela hemmet. Byggdamm har nämligen en tendens att leta in sig inuti skåp samt att det ansamlas oftast ofrånkomligt också damm i luften so under natten lägger sig som en smutshinna över många ytor.

Dag två kommer vi därför tillbaka för att dels besikta ytorna, dels för att damm- och våttorka av alla ytor ytterligare en gång. Därefter tar vi en gemensam besiktning tillsammans med er för att säkerställa att du känner dig helt nöjd med städningen. Låt oss förenkla er vardag. Vi låter er renoveringsdesigna hemmet, så tar vi hand om smuts och damm.

Frågor på det?

020 – 899 100
[email protected]

Vår kundtjänst finns här för att hjälpa dig måndag-fredag 08.00-17.00. Klicka på kontakta mig om du hellre vill att vi kontaktar dig. Du når oss även via chatten och på vår Facebooksida.

Kontakta mig