Byggstädning

Vi erbjuder byggstädning för byggföretag i Göteborg, Helsingborg & Kungsbacka

Kontakta mig

Så här går det till

För att ge er en offert behöver vi besöka er arbetsplats. Efter att ni fyllt i era uppgifter nedan, tar vår Städrådgivare kontakt med er för att boka ett besök. Ni kan även ringa oss på 031 – 20 30 40 så skall vi försöka hjälpa er omgående.

Byggstäd i Världsklass

Vi rengör både i byggnader och på byggytor samt byggpersonalens bygg- och manskapsbodar. Arbetet utförs med största noggrannhet och vi kan utföra all städning som är relaterad till just byggstäd – allt från att städa bort byggdamm till att putsa fönster, men också golvvård med våra skurmaskiner.

Byggstäd

Det är ofta en rolig process att bygga nya byggnader eller att genomföra renoveringar. Det kan dock vara mindre roligt att vara tvungen att städa upp byggdamm och materialrester efteråt. Om du vill ha en professionellt utförd städning kan du alltid anlita oss på Kinga. Vi rengör både i byggnader och på byggytor samt byggpersonalens bygg- och manskapsbodar. Arbetet utförs med största noggrannhet och vi kan utföra all städning som är relaterad till just byggstäd – allt från att städa bort byggdamm till att putsa fönster, men också golvvård med våra skurmaskiner.

Att städa efter ett bygge kan vara ganska knepigt att genomföra på egen hand. Anledningen till detta är att byggdamm har en tendens att sprida sig runtom i byggnader och hamna på de mest obskyra ställen. Vi är både vana och kunniga att slutstäda byggarbetsplatser inför slutbesiktningen. Våra byggföretag vi samarbetar med idag är såpass nöjda att vi följer med dem till deras nästa arbetsplats när de avslutat sina byggprojekt.

En huvudvärk mindre

Du förtjänar ett bra avslut på ditt byggprojekt – ett projekt som ofta är roligt men som också kan orsaka en och annan huvudbry. Fokusera ni på ert bygge samt färdigställandet åt er kund, så sköter vi byggstädningen.

Frågor på det?

020 – 899 100
[email protected]

Vår kundtjänst finns här för att hjälpa dig måndag-fredag 08.00-17.00. Klicka på kontakta mig om du hellre vill att vi kontaktar dig. Du når oss även via chatten och på vår Facebooksida.

Kontakta mig